родината

БОЛГАРИНО, НЕ ПРОДАВАЙ ЗЕМЯТА НИ!

Жизнеността на един народ се определя от възможностите му да се изхранва. Всяка просперираща страна се отличава със добре развито селско стопанство. Земята, тя е нашата кърмилница. За тази земя нашите деди проливаха кръвта си. Сега е наше задължение да я пазим като зеницата на окото си, да я стопанисваме, да се грижим за нея. Болгарите обаче хукнаха да продават земята ни. Тя е наша земя! На целия народ! Всеки „собственик“ е отговорен да я стопанисва. А болгарина отново се поддаде на евтините реклами на евреите и продава ли продава земята ни, не, той просто им я подарява за нищо! Това е престъпление! Всички, които изкупуват земята ни под една или друга форма са евреи/грипи. Същите тези евреи/грипи са си поставили за цел да унищожат народа ни и върху нашата земя да си изградят еврейска държава – Балканска юдея. Сега ясно ли е защо изкупуват земята ни. И сега ясно ли е, че тези които продават земята ни извършват престъпление спрямо Родината ни.
Земята е свободата на един народ! Евреите от край време се стремят да заграбят земята ни. Затова комунистите, които са също евреи от тайната еврейска конспирация, отнеха земята от селяните насила. Изчакаха едно поколение, което да се откъсне от нея и започнаха да я изкупуват. А ти неразумний, болгарино, като останеш без земя, къде ще отидеш? Питам те!
И тук ще ти кажа, болгарино: Чавка ли ти е изпила мозъка, та продаваш земята ни! Това не е твоя земя, продажнико! Ти имаш право само да я стопанисваш, но нямаш право да я подаряваш на чужденци за жълти стотинки. Всички, които купуват земя са евреи – под една или друга форма!
Ето какви сметки си правят евреите за земята ни, за нашата земя! „Ние ще станем собственици, притежатели на земята им, която ще подсигури властта ни.” Това те си го казват!
В същото време ето какво пише в техният талмуд: „Изгнание за този евреин, който продаде земя на християин.”Iore Dea (335,43).
Какви проблеми завещаваш на тези, които идват след нас, болгарино? Тази земя е напоена с кръв, болгарска кръв, а ти я подаряваш за нищо на евреите. Земя, който продава, хубаво няма да види! (Хаир да не види, казваше майка ми) Срам и позор! Ако имаше болгарско правителство, то щеше да спре това безумие! Само, че то обслужва еврейските интереси! Няма да ви питам, тогава чие е? Защото, ако не се сещате и да ви кажа пак няма да повярвате! Само, че народа ни се събужда с всеки изминал ден все повече и повече. Хайде, болгарино, земята ни е в опасност, брате мой! Спомни си, че си „син на юнашко племе“!

Таню Делчев – Сдружение: „Просвещение за Школите на Бялото Братство“.
За връзки и коментари: в Facebook – Tanio Delchev. За повече подробности в сайта ни: Bolgaristina.com
Който споделя горното, нека го сподели със своите близки, приятели, роднини и така да достигне до целия народ. Трябва да се заемем с връщането на държавата ни от еврейското управление, в което сме сега!


Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/bolgaris/public_html/wp-content/plugins/facebook-pagelike-widget/fb_class.php on line 44